massage opleiding nijmegen
Home MOOD massage opleidingen.
De opleiding tot hbo massagetherapeut daagt je uit! door onze ervaring hebben we de ideale massage therapie opleiding samengesteld. In drie jaar word je opgeleid tot een op HBO niveau gekwalificeerd massagetherapeut. Een unieke mix van verschillende inzichten en disciplines stelt jou in staat om na de opleiding zelfstandig met een enorme berg aan kennis en zelfvertrouwen aan de slag te gaan als hbo massagetherapeut.
Cursussen van de Bibliotheek online Bibliotheek.
De online Bibliotheek is gestopt met de cursussen. Per 1 januari 2019 is de online Bibliotheek gestopt met de cursussen. Dit betekent dat je in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten. Al een cursus gestart? Ben je in 2018 gestart met een cursus?
Vergelijk 5 Massage trainingen in Nijmegen en boek meteen op Springest.
place Nijmegen en 16 andere regio's.' MASSAGE OPLEIDING 1 JAAR IN DEELTIJD Met de massage opleiding van Anand leer je in 1 jaar alles wat nodig is om goede professionele massa. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig.
Lichaamswerk, Energiewerk, Massage, Coaching en Natuurlijke Huidverzorging, Nijmegen.
Praktijk voor Bewustwording, Massage Huidverzorging. WAT DOE IK. Je kunt bij mij terecht voor spirituele coaching, reading healing, emotioneel energetisch lichaamswerk., massages en huidverzorging. Mijn kracht bij coaching en lichaamswerk ligt in de combinatie van praktische technieken, intuïtie reading, aandachtige aanraking, energetische oefeningen en healing, afgestemd op jouw behoefte. Mijn gezichtsbehandelingen geef ik met Weleda en Les Gavots de Provence. Na een carrièreswitch, waarbij ik mijn meestertitel en juridische werk vaarwel heb gezegd, ben ik mijn eigen massagepraktijk gestart. Na diverse massagecursussen en de opleiding voor schoonheidsspecialiste volgden diverse coachopleidingen en intuïtieve opleidingen en is mijn praktijk uitgegroeid tot een fijne plek waar je op verschillende manieren even tot jezelf kunt komen. WIE BEN IK. Mijn naam is Laura Stronkhorst, het gezicht achter deze praktijk. Ik word gedreven door een passie en nieuwsgierigheid naar de essentie van het leven, van mensen en van mijzelf. Een burnout rond mijn dertigste heeft ervoor gezorgd dat ik op het pad van bewustwording terecht kwam. Door dit als een kans te zien, heb ik een veel mooiere kant van mijzelf en het leven ontdekt. MAAK EEN AFSPRAAK. NEEM CONTACT OP. info@laurastronkhorst.nl Telefoon: 06-248 94 530 Lorkenstraat 44 6523DR Nijmegen.
GOS.
De Opleiding" NGS Sportmassage GOS" wordt gehouden op de maandagavond te Nijmegen in het centrum Titus Brandsma, Tweede Oude Heselaan 386 te Nijmegen. Wat zijn de cursuskosten? Bij aanvang cursus 69000., Ons opleidingsinstituut beschikt over een electronisch leersysteem els-gosmt.nl. Op het moment dat u inschrijft, ontvangt u een bevestiging en een gebruikersnaam en een wachtwoord. U kunt dan vanaf dat moment al inloggen op de site. U kunt zich dan al enigszins in de leerstof inleven. Ook tijdens de cursus is dit een geweldige ondersteuning, zowel bij de theorie als praktische vakken. U vindt ook op de site al de video's' m.b.t. de massage en bandagebehandelingen.
Cursussen stoelmassage Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
Massage Opleidingen Lian Bart Cursus Stoelmassage Locatie: Purmerend, prijs: 415, incl. Opleiding Atlasmassage Locatie: Nijverheidsweg 10, 3881 LA Putten Prijs: 350., Massage Bewustzijn Stoelmassage Locatie: Zoetermeer, prijs: 365., Bo-Yi Chinese Stoelmassage Locatie: Zoetermeer, prijs: 575., Massage in beweging Stoelmassage Locatie: Alphen a/d Rijn, prijs: 315., Zakenmasseurs Cursus stoelmassage Cursuslocatie: Assen, prijs: 350, inclusief btw. IVS Stoelmassage Locatie: Dordrecht, prijs: 340., SOW Opleidingen Stoelmassage SOW Locatie: Westervoort, prijs: 295., Massage Academie Stoelmassage Totaal Locatie: Apeldoorn, prijs: 375., SoeReiMas Bamboe StoelMassage Cursuslocatie: diverse, prijs: 300, inclusief btw. Touch for Care Masterclass stoelmassage bij kanker Locatie: Wageningen Investering: 875., MOOD Massage Stoelmassage Locatie: Amersfoort, prijs: 250., Anand Cursus Stoelmassage Locaties: Amsterdam, Zaandam, Utrecht, Nijmegen, prijs: 190.,
Holistisch Energetisch Masseur Horizon Massageopleidingen.
De opleiding Holistisch Energetisch Masseur bevat, naast een module Klassieke Massage, een aantal energetische massagetrainingen, waarin er, behalve voor de specifieke massagetechnieken, ook aandacht is voor de interactie met je cliënt in de massage. In het dagelijks leven spiegelen we elkaar continu, dus ook jij en je cliënt.
Helder Praktijk voor integrale massage en ontspanningsmassage Helder Nijmegen.
Cliff heeft bij ons de opleiding integrale massage gevolgd. Wij hebben hem leren kennen als een heel goed en gedreven masseur die mensen in beweging weet te brengen en die voortdurend werkt aan de verdere verdieping van zijn vak. Wij kunnen hem dan ook aan iedereen van harte aanbevelen! Renate en Iljitsj. Ik heb meerdere malen mogen genieten van een massage bij helder massage! Cliff neemt de tijd voor je en luisterd goed naar je. Het voelt fijn en vertrouwd om bij hem op de massagetafel te liggen! In rust makende ruimte en zeker met ontspannende achtergrondmuziek kom je je geest en lichaam weer op adem. Mijn massagepraktijk bevindt zich in een 19-eeuws herenhuis vlakbij het centrum van Nijmegen en op loopafstand van het Centraal station.

Contacteer ons

Meer resultaten voor massage opleiding nijmegen