massage opleiding nijmegen
Cursussen van de Bibliotheek online Bibliotheek.
Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. De online Bibliotheek is gestopt met de cursussen. Per 1 januari 2019 is de online Bibliotheek gestopt met de cursussen. Dit betekent dat je in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten.
Vergelijk 5 Massage trainingen in Nijmegen en boek meteen op Springest.
place Nijmegen en 16 andere regio's.' MASSAGE OPLEIDING 1 JAAR IN DEELTIJD Met de massage opleiding van Anand leer je in 1 jaar alles wat nodig is om goede professionele massa. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig.
Cursus Sportmassage LOI.
Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een fulltime baan en andere bezigheden. Op basis van de vermelde studieduur kun je uitgaan van ongeveer 8 uur studie per week. Afhankelijk van werkervaring en de tijd die je in de opleiding steekt, kan de cursus sneller worden afgerond.
GOS.
De Opleiding" NGS Sportmassage GOS" wordt gehouden op de maandagavond te Nijmegen in het centrum Titus Brandsma, Tweede Oude Heselaan 386 te Nijmegen. Wat zijn de cursuskosten? Bij aanvang cursus 69000., Ons opleidingsinstituut beschikt over een electronisch leersysteem els-gosmt.nl. Op het moment dat u inschrijft, ontvangt u een bevestiging en een gebruikersnaam en een wachtwoord. U kunt dan vanaf dat moment al inloggen op de site. U kunt zich dan al enigszins in de leerstof inleven. Ook tijdens de cursus is dit een geweldige ondersteuning, zowel bij de theorie als praktische vakken. U vindt ook op de site al de video's' m.b.t. de massage en bandagebehandelingen.
Over het NGS.
Opleiding tot masseur. Opleiding tot sportmasseur. Opleiding tot sportzorgmasseur. Opleiding tot wellnessmasseur. Voordelen NGS diploma. Verschillen sport sportzorg en wellnessmasseur. Module Ketenzorg voor Sportzorgmasseurs. Aanmelden voor een herexamen. Data, locatie en kosten. Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG. Certificering door de SCAS voor sportzorgmasseurs.
Holistisch Energetisch Masseur Horizon Massageopleidingen.
De opleiding Holistisch Energetisch Masseur bevat, naast een module Klassieke Massage, een aantal energetische massagetrainingen, waarin er, behalve voor de specifieke massagetechnieken, ook aandacht is voor de interactie met je cliënt in de massage. In het dagelijks leven spiegelen we elkaar continu, dus ook jij en je cliënt.
Adresgegevens van IVS Opleidingen.
Onze sportmassage opleiding kan op diverse locaties in Nederland en België gevolgd worden. Voor het merendeel van onze overige opleidingen kunt u alleen terecht bij onze hoofdvestiging in Dordrecht. Alle administratieve handelingen, ongeacht de locatie, vinden plaats via onze hoofdvestiging in Dordrecht.: 3311 GT Dordrecht. Telefoon: 078 6144934. Het Gasthuis, Turnhoutsebaan 199, 2110 Wijnegem, België. De Stolp, Violierenplein 101, 7329 DR Apeldoorn. OC de Vlieren, Nolensplein 1, 4812 JC Breda. Maaspoort Sport Events, Marathonloop 3, 5235 AA Den Bosch. IVS Opleidingen, Spuiweg 105, 3311 GT Dordrecht. Fontys Sporthogeschool, Theo Koomenlaan 1, 5644 HZ Eindhoven. ROC Friese Poort, Espelerlaan 74, 8302 DC Emmeloord. Instituut Penso, Van Trieststraat 1d, 6512 CW Nijmegen.
home Body-life de massagespecialisten.
Eigenaar en Master masseur Alex van de Bilt behandelt een groot aantal bekende Nederlanders, waaronder John Heitinga en zijn vrouw Charlotte-Sophie Zenden, Marco en Leontine Borsato, John Ewbank, miss Nederland Universe Kelly Weekers, Vivian Reijs en Winston en Renate Gerschtanowitz, en wordt ook wel de masseur van de sterren genoemd.

Contacteer ons

Zoeken naar massage opleiding nijmegen