hotstone massage nijmegen
Hotstone massage 25 min. Sauna Beauty Oase Zorgeloos genieten.
Door de warmte van de stenen en de massagetechniek die gebruikt wordt zullen blokkades opgeheven worden en de afvalstoffen in het lichaam afgevoerd worden. Ontspannende massage met hotstone stenen. Behandeling van 25 minuten. Exclusief sauna entree. Vooraf reserveren noodzakelijk. Ook zonder saunabezoek mogelijk, reserveren is dan alleen telefonisch mogelijk via 024-6221718. Bamboo massage 25 min. 33, 75 Meer informatie. Diamant massage 25 min. 37, 95 Meer informatie. Brush massage 25 min. 33, 75 Meer informatie. Dagelijks: 1000: 2330: uur. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement. 024-6221718 Rijksweg 3 6612 AG Nederasselt. Sauna Beauty Oase Senang 2019 Bratpack internetdiensten. Sauna actie Dagje sauna Spa Nijmegen Dagje wellness Aanbieding sauna Sauna met korting Wellness aanbieding Sauna arrangement Sauna arrangement aanbieding Opgieting Wellnesspas Diamant massage Sauna oase korting Sauna en massage Dagje sauna voor 2 Dagje wellness voor 2 Select Wellness Group Wellness arrangementen Ontspanningsmassage Nijmegen Spa Sauna Beauty Wellness Massage Thermen Sauna korting Sauna aanbiedingen Gezichtsbehandeling Wellness arrangement.
Hot stone massage.
Massage aan huis. Massage arrangement Plus Rijk van Nijmegen. Hot stone massage. Hot Stone Massage is een relatief nieuwe vorm van massage in Europa, terwijl het in principe al eeuwen oud is. In Azië en India waren de stenen de voorlopers van de acupunctuur-naalden.
Hotstone massage Siammassge Arnhem Nijmegen.
360 Tour Nijmegen. Hot stone therapie is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft u nadien veel energie. Na een legging van de hot stones op het lichaam word u verder los gemasseerd met de warme stenen en olie. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting. Hot Stone Massage.
Shiatsupraktijk Hara shiatsu therapeut Nijmegen.
Het is een rustige massage met een ontspannende en weldadige werking voor lichaam en geest. Door de massage ontspannen je spieren en ontstaat een betere doorbloeding van je huid en betere afvoer van de afvalstoffen in je lichaam doordat je lymfe-systeem geactiveerd wordt.
Hands on wellness massage bedrijfsmassage Nijmegen.
Welkom op de website van Hands On Wellness, praktijk voor massage in Nijmegen en bedrijfsmassage op locatie. Hands On Wellness verzorgt verschillende massages zoals.: Diepe bindweefsel massage. Stoelmassage op locatie. Tevens verzorgt Hands On Wellness stoelmassages bij bedrijven, informatie hierover kunt u vinden onder bedrijfsmassage.
Hot stone massage in Nijmegen, Gelderland: Boek direct online! Treatwell.
Hot Stone massage 60 min. Kort overzicht salongegevens. Goede verzorging is voor een gezonde huid onmisbaar, zo luidt een belangrijk uitgangspunt van Martine Hulscher Skincare in Nijmegen. Binnen deze salon wordt er daarom gebruik gemaakt van de producten van Maria Galland, een zeer vernieuwend en kwalitatief hoogwaardig merk.
Hot stone massage Body and Face Company.
Wij geven de Hot Stone massage in een rustige, warme omgeving zodat u zich helemaal kunt ontspannen. Na de massage geven wij u de mogelijkheid om rustig weer op gang te komen. Wij zien u graag tegemoet voor een Hot Stone massage! Privacy verklaring Cookiebeleid. Nina Simonestraat 8. 6541 EA nijmegen.
Hotstonemassage.
Deze massage is geschikt bij spanningen, stress, spierproblemen, gewrichtsproblemen zoals reuma, artrose en fibromyalgie, spijsverteringsproblemen en slechte doorbloeding. Naast alle voordelen word je van een Hotstone massage heerlijk warm van binnen! De temperatuur van de stenen ligt tussen de 40 en 45 graden Celsius.

Contacteer ons

Meer resultaten voor hotstone massage nijmegen