nijmegen tantra
Tantra massage Nijmegen Tibetaanse Tantramassages, ontspannings massages, vrouwen massage.
Blog: alles over tantramassage. Na mijn werk reis naar India ben je weer van harte welkom voor een tantramassage in Nijmegen. Tibetaanse tantra in Nijmegen: een reis over en door je lichaam. Een stevige massage op een matras op de grond.
Tantramassage.
Tantra massage in Nijmegen. Een tantra massage is een massage waarbij er eigenlijk geen doel is behalve ervaren en genieten van aandacht voor jouw hele lijf. Tantra is veel meer dan een massagevorm alleen, het is een meer dan 4000 jaar oude levenshouding waarin je accepteert wat er is en er van daaruit positief mee om poogt te gaan sommige dingen zullen de mensen die Mindfulness kennen ook herkennen.
Sensuele massage bij massagesalon Sensumas.
Voor mij was het de ideale kennismaking met tantra, omdat Jade naast het masseren ook goed kan uitleggen wat tantra is en met je doet. Jade is een hele liefdevolle en gezellige vrouw die haar ziel in het geven van massages legt.
MASSAGES Amare Tantra.
Tijdens de massage blijf je ontvangen en aanwezig in de energetische flow. FLOW TANTRA MASSAGE. De Flow Tantra massage is een combinatie waarbij rugspieren, schouders en meridianen zacht tot stevig gemasseerd worden, blokkades en verkrampingen losgemaakt en in balans gebracht.
Tantra massage, voor tantra massage regio Nijmegen.
De tantra massage vindt plaats in een veilige, warme en sfeervolle ruimte op een futon op de grond. De tantra massage is voor mannen. Voor Tantra massage regio Nijmegen kunt U gerust contact met me opnemen. T antra massage regio Nijmegen Gemert Noord Brabant.
TANTRA training opleiding BODY2CHILL Huid, adem harten.
STIJLVOL IN INTIMITEIT SEKSUALITEIT. Dé beste Tantra Jaar Training en Tantra massage workshop voor stellen en singles. Deze Body2chill opleiding kent een certificaat. De Tantra opleiding is gestoeld op de Tibetaanse Tantra yoga en Kashmir Tandava. Ook gebaseerd op mindfulness zijn boeddhistische stiltewandelingen rond het mooie Nijmegen en Berg en Dal.

Contacteer ons

Resultaten voor nijmegen tantra