thaise yoga massage opleiding
Workshop Thaise Yogamassage Enjoyce!
In deze basisworkshop van 25, uur maak je kennis met het leren van de fijne kneepjes van de traditionele Thaise Yogamassage zodat je zelf thuis een half uur durende ontspannende massage kunt geven. De fijne kneepjes. Op een speelse manier leer je masseren met je duimen, vingers, handpalmen, ellebogen, voeten en knieƫn en leer je eenvoudige yoga strekkingen in de massage toe te passen.
Thaise massage opleiding THAI DEE.
Thaise massage opleiding THAI DEE. 3433 ZX Nieuwegein. Thaise Yoga massage. Thaise massage opleiding Thai Dee staat voor vakmanschap, persoonlijke aandacht en een holistische Oost-West benadering. We bieden een eenjarige opleiding tot preventief masseur en een driejarige opleiding tot Thaise massagetherapeut.
Thaise Yogamassage.
Yoga Docenten Opleiding juni 2017, uitreiking. Kims mysore: veranderingen. Zomaar een mysore-student. Tips tricks bij blessures. Kims mysore: 515: uur, help, brrrrrrrrr. Kims mysore: doe jij aan yoga! Mijn yoga-practice gaat wel lekker. Thaise yogamassage: yoga for the lazy. Thaise yogamassage is niet alleen voor mensen die spiritueel in het leven staan en bekend zijn met yoga. Het is ook voor mensen die gewoon bewust willen leven. Bijvoorbeeld voor mensen die veel bezig zijn met hun lichaam, zoals sporters. Maar ook voor mensen die een gezonde levensstijl en een gezond lichaam nastreven. Of voor iedereen die af en toe eens lekker wilt ontspannen. Want de massage heeft niet alleen een ontspannende werking op het lichaam, maar ook op de geest.
Thaise massage cursus leer de thaise massage in 2 dagen!
Massage opleiding 1 jr. Opleiding Yoga Massage 1 jr. Opleiding Energetisch Masseur 1 jr. Massage Therapeut 3 jr. Meditatie Training 6 mnd. Meditatie Opleiding 1 jr. Cursus Klassieke massage. Workshop Voetmassage en Handmassage. Thaise Yoga Massage. Massage Therapie Cursus. Cursussen Persoonlijke Ontwikkeling.
Opleiding yoga massage en stoelmassage.
De opleiding is erkend door het BMS, CRKBO, BATC, KTNO, LVNG en VBAG. In de Opleiding Thaise massage leer je de Thaise massage en de stoelmassage vakkundig te hanteren. Verder is de cursus yoga een onderdeel van dit jaar, zodat je leert wat de achtergronden op gebied van lichaamsbeweging zijn voor een goede thaise massage.
Thaise yogamassage.
Thai Dee betekent het goede uit Thailand en daartoe kan de Thaise Yogamassage met recht worden gerekend. De massage werkt, dankzij de combinatie van aan de Yoga ontleende strekkingen met Acupressuur, diep door. Thaise Yogamassage stimuleert je natuurlijk vermogen tot evenwicht en genezing.
Thaise Yoga Massage Ontspannen op een meditatieve manier.
Thaise Yoga Massage. Thaise Yoga Massage is een ruim 2000 jaar oude boeddhistische vorm van lichaamswerk die bestaat uit een combinatie van yoga-strekkingen en drukpunt-massage. Thaise Yoga Massage is veel dynamischer dan een reguliere westerse massage. Je wordt door de masseur gerekt en gestrekt en tegelijkertijd gemasseerd.
Workshop Massage YogaToday.
Wat is Thaise Yoga Massage? TYM wordt vaak yoga voor de luie mens genoemd. In deze massagevorm ligt je met kleren aan op een comfortabele mat en wordt je door de masseur in houdingen gelegd die veel overeenkomst hebben met de yoga asanas.

Contacteer ons

Zoeken naar thaise yoga massage opleiding