tantra massage nijmegen
Tantramassage.
Hot stone massage. Tantra massage in Nijmegen. Een tantra massage is meer een belevenis dan een echte massage in de traditionele zin met alleen als doel ontspanning. Tantra is eigenlijk veel meer dan een massagevorm alleen, het is een meer dan 4000 jaar oude levenshouding waarin je accepteert wat er is en er van daaruit positief mee om poogt te gaan sommige dingen zullen de mensen die Mindfulness kennen ook herkennen.
Tantra in Communicatie.
Samen met Elles Bune organiseer ik in het weekend op afroep en bij voldoende deelnemers harts-tochten; bijzondere wandeltochten in de buurt van Nijmegen en Alkmaar. Als je van stilte, contact en van de natuur houdt, is deze tocht vast iets voor jou! Dus mocht je interesse hebben en een paar mensen bij elkaar kunnen brengen, neem dan gerust contact op en dan prikken we een datum. Leuk om op deze manier b.v. je verjaardag te vieren met je vrienden/vriendinnen of voor een groepsuitje met je teamgenoten of anderszins. Als je ons gastenboek wilt inzien, kijk dan www.harts-tochten.nl. Af en toe zijn er tantrische massageweekendworkshops, het laatste Tantramassage verdiepingsweekend was een groot succes! Vergelijkbare weekenden of dagworkshops zullen volgen. Heb jij liever een individuele tantrische massage?
Tantra massage Nijmegen Tibetaanse Tantramassages, ontspannings massages, vrouwen massage.
Blog: alles over tantramassage. Na mijn werk reis naar India ben je weer van harte welkom voor een tantramassage in Nijmegen. Tibetaanse tantra in Nijmegen: een reis over en door je lichaam. Een stevige massage op een matras op de grond.
Lingam Massage Gids De Paarse Keizerin.
Tantra Lingam-massage introductie. Een intense ervaring. Een lingam-massage is onderdeel van een tantrische massage. Het is de massage van de erogene zones van de man en leidt, mits goed uitgevoerd, tot een langduriger en bevredigender orgasme dan bij gewone seks het geval is.
Aurora Massages.
Sauna én n Hot sensual Tantra Massage. 60 min 145. Olijfscrub, erotische Hamam Massage met stoomcabine. 60 min 145. Hot sensual Tantra massage. 60 min 150. Luxe Couple Arrangementen. Regelmatig zijn we ook op zondag geopendwanneer de volgende zondag weer is, wordt van te voren aangekondigd! Wij masseren met. 6533 SM Nijmegen.
Cursus erotische massage Tantra massage.verrijk je seksleven.
Een leerzame workshop in een prettige, ontspannen sfeer. Sommige onderdelen komen uit de Tantra maar op de westerse manier uitgelegd. De cursus wordt geven voor stellen, single mannen en vrouwen. Tijdens de cursus erotische massage leer ik jullie de fijne kneepjes van een erotische massage.
Anna erotische massage Leeuwarden Almere, Groningen en Eindhoven.
body2body massage / lage rugpijn. Anna erotische massage. Anna erotische massage. Anna erotische massage is een onderneming bestaande uit 1 dame genaamd Anna. Zij is een vrouwelijke, sensuele en intelligente dame, die de massagesalon heeft verruild voor een eigen onderneming.
Home Inana.
Rotterdam, 22 februari tantra avond Breda, 24 februari Tibetaanse tantra massagedag Dongen, 3 maart Temple of Delight middag, Amsterdam. Orgasmic meditation voor geliefden. Orgasmic meditation voor vrouwen. Temple of delight: tantra voor mannen. Tantra avond: Intimitijd! Temple of delight: tantra voor mannen.

Contacteer ons

Zoeken naar tantra massage nijmegen