massage in nijmegen
Astrid Engels massage acupunctuur shiatsu massage-therapie te Nijmegen.
Acupunctuur shiatsu en massage-therapie. Welkom op de site van Praktijk Astrid Engels. Ik heb een praktijk in Nijmegen en ben gediplomeerd shiatsutherapeut massagetherapeut acupuncturist auriculotherapeut en voetreflexoloog. U kunt bij mij terecht voor een complete therapeutische behandeling. Ook geef ik workshops en cursussen Energetische Meditatie. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en het overkoepelende registratie-instituut SRBAG.
Vind massage nijmegen op Marktplaats.nl.
Wat je op werkdagen. Massage in Nijmegen en omgeving maar ook in Zwolle. Well-being een rustmoment in een stressvol leven. Tijd voor bezinning en tot jezelf komen. Daarbij luisteren naar je lichaam en voelen waar je problemen zitten. Bewustwording om zo weer in balans te komen. Als ik je verder op weg kan helpen heb ik mijn doel bereikt. Daarom masseer ik en ik ben dankbaar voor. Massage gordel voor de buik/buikspier 10.
Ârati Touch Massage en Ontdekkingspraktijk.
Andere activiteiten in Ârati Ruimte kun je vinden in de agenda op deze site. Zin in iets actiefs? Dan ben je van harte welkom bij de AUM Meditatie in Nijmegen Utrecht en Amsterdam. Kijk in de agenda voor meer informatie. Een review schrijven voor mij? Dat kan door me een mailtje te sturen in Google maps je boodschap schrijven of natuurlijk in Facebook. Jij straalt liefde vertrouwen en echte warmte uit direct vanuit je hart. Ik voel me werkelijk opnieuw geboren! Er was echt aandacht voor MIJ. Ik voel me zo gezien dankjewel! Heleen is een heerlijk mens om contact mee te hebben als je op zoek bent naar persoonlijke groei en ontwikkeling.
Baipho Thaise Massage Nijmegen.
Bezoek onze vestiging in Nijmegen. Maa Zat 1000 2100. Zondag 1000 1800 uur U kunt gratis parkeren bij ons massagecentrum! Wij bieden geen erotische massages aan!
Hands on wellness massage bedrijfsmassage Nijmegen.
Hands On Wellness verzorgt verschillende massages zoals. Tevens verzorgt Hands On Wellness stoelmassages bij bedrijven informatie hierover kunt u vinden onder bedrijfsmassage. Voorbereiding op een massage. Wat doet een massage met mij.
Massage in Nijmegen Facebook.
Ontdek Massage in Nijmegen met de hulp van je vrienden.

Thai Maya massage en Spa is gevestigd in het voormalige pand van Body en Mind in de Nijmeegse binnenstad.
Massages Sanadome Hotel Spa Nijmegen.
U wordt behandeld door een professionele masseur. De massage vindt plaats op een comfortabele en verwarmde massagebank. In overleg met uw masseur/masseuse wordt de massage speciaal op uw wensen afgestemd. is helend voor spieren en gewrichten 4. geeft een betere doorbloeding 5. Ontspannende massage met warme olie is rustgevend kalmerend en bevordert de doorbloeding. Reserveer 50 min 65. Het gehele lichaam inclusief hoofdhuid wordt gemasseerd. Door de langzame bewegingen ervaart u een intense ontspanning. Reserveer 50 min 65. Reserveer 75 min 94. Anti-stress massage for men. Zachte rustgevende massage speciaal afgestemd op de huid van de man.

Contacteer ons

Meer resultaten voor massage in nijmegen