massage cursus nijmegen
home.
Alles gaat stromen door aanraking, alles gaat makkelijker als je in contact bent. Helder, krachtiger en meer eigen. Ons lichaam is een fijngevoelig instrument om in het hier en nu te komen. De ervaring van aanraken en aandacht is genoeg. Holistische massage Nijmegen Marjanne Marinissen voor workshops en individuele massage-sessies.
Massage Opleiding Positive Touch Opleidingscentrum Positive Touch Massage Opleiding.
Saskia Arends Nijmegen. Basiscursus integrale massage. Afgelopen weekend nam ik deel aan de basiscursus integrale massage om mijn vaardigheden op te frissen en nieuwe inspiratie op te doen. Rina Vromans Molenhoek. Het holistisch jaar heeft veel verdieping aan mijn werk gegeven. In de massage ben ik nu in staat mensen te begeleiden bij het krijgen. Kim van Schiebergen Arnhem. Basiscursus integrale massage. Begin februari kennis gemaakt met de tweedaagse basiscursus integrale massage. In twee dagen heb ik veel geleerd en genoten van de sfeer. Karin Looman Druten. Basiscursus integrale massage. Ik heb de afgelopen jaren regelmatig last gehad van mijn onderrug. Er waren dagen bij dat ik moeite had om te lopen en sporten vanwege de. Opleiding integrale massage. Het was een heel mooi jaar waarin je heel veel heb geleerd. De opleiding heeft me veel ruimte geboden om me te ontwikkelen en ook om. Basiscursus integrale massage. De basiscursus was heel goed. Ik heb door deze cursus een goed beeld gekregen van de mogelijkheden van integrale massage en erg mooie.
Massage School Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Eindhoven en Rotterdam.
Cursus Klassieke massage. Workshop Voetmassage en Handmassage. Thaise Yoga Massage. Massage Therapie Cursus. Cursussen Persoonlijke Ontwikkeling. Wellness Massage Week. Online Mindfulness Cursus. Massage school Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Eindhoven. Tevens meditatie, reiki en intuïtieve ontwikkeling. Massage School in Zaandam 15 min.
Vergelijk 5 Massage trainingen in Nijmegen en boek meteen op Springest.
Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: 1 in Sport Vitaliteit en 3 in Zorg Verzorging. Lees meer over Beste Opleider 2018. Cursus Klassieke Massage. date_range Zaterdag 28 september 2019 in Nijmegen en 4 andere data. De cursus klassieke massage is het vervolg op de cursus ontspanningsmassage.
Flow Massage Nijmegen Massageworkshops.
Wil je regelmatig een massage? Met een 10-rittenkaart bespaar je veel! Als" ongeoefende masseur, was de workshop sportmassage een goede manier om enkele basistechnieken van het masseren te leren.De verschillende technieken werden op een duidelijke manier voorgedaan en er was genoeg tijd en rust om deze zelf toe te passen" Gaby van Welsem Nijmegen.
Welkom school en praktijk voor Intuïtieve Massage omg. Nijmegen.
Korte cursus intuïtieve massage. Ervaringen van cursisten. Soms is het fijn. Voor wie, wanneer? Ervaringen van cliënten. Aandacht voor Aanraken. Uit de pers. Aandacht, praktijk voor therapie en massage. en School voor Intuïtieve Massage. Liefdevolle aanraking, een levensbehoefte, een levenskunst.
Workshop ontspanningsmassage voor 2 personen.
Workshop ontspanningsmassage voor 2 personen. Diepe bindweefsel massage. Shantala baby massage. Stoelmassage op locatie. Voorbereiding op een massage. Wat doet een massage met mij. Belangrijk om te weten. Workshop ontspanningsmassage voor 2 personen. 6531 PS Nijmegen. NL08 KNAB 0256 9512 09.
Hands on wellness massage bedrijfsmassage Nijmegen.
Welkom op de website van Hands On Wellness, praktijk voor massage in Nijmegen en bedrijfsmassage op locatie. Hands On Wellness verzorgt verschillende massages zoals.: Diepe bindweefsel massage. Stoelmassage op locatie. Tevens verzorgt Hands On Wellness stoelmassages bij bedrijven, informatie hierover kunt u vinden onder bedrijfsmassage.

Contacteer ons

Zoeken naar massage cursus nijmegen