massage cursus nijmegen
Massage School Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Eindhoven en Rotterdam.
Cursus Klassieke massage. Workshop Voetmassage en Handmassage. Thaise Yoga Massage. Triggerpoint cursus leer in 2 dagen werken met triggerpoints! Massage therapie cursus massage en emoties. Cursussen Persoonlijke Ontwikkeling. Ayurveda Cursus Week. Massage Cursus Week. Online Mindfulness Cursus. Massage school Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Eindhoven.
home.
Alles gaat stromen door aanraking, alles gaat makkelijker als je in contact bent. Helder, krachtiger en meer eigen. Ons lichaam is een fijngevoelig instrument om in het hier en nu te komen. De ervaring van aanraken en aandacht is genoeg. Holistische massage Nijmegen Marjanne Marinissen voor workshops en individuele massage-sessies.
Positive Touch Massage opleidingen en cursussen Positive Touch Massage Opleiding.
Basiscursus integrale massage. Ik heb het weekend van 6 en 7 februari 2016 deelgenomen aan de Basis cursus Integrale massage. Voor mij was de insteek om masseren zelf. Walda Arents Velp Gld. Heel mooi hoe je met deze technieken zoveel diepgang in de massage kunt bereilen. De kwaliteit van mijn massage is hierdoor heel erg. Basiscursus integrale massage. Begin februari kennis gemaakt met de tweedaagse basiscursus integrale massage. Ik vond het geweldig en wil het ook zeker toe gaan passen. Ivonne Van Leeuwen-Winter Beverwijk. Opleiding integrale massage. De opleiding integrale massage is de leukste opleiding die ik ooit gedaan heb! Je leert zoveel mooie dingen en de mensen zijn zo dankbaar. Saskia Arends Nijmegen.
Vergelijk 7 Massage trainingen in Nijmegen en boek meteen op Springest.
Lees meer over Beste Opleider 2017. Cursus Klassieke Massage. Zaterdag 13 oktober 2018 in Nijmegen en 6 andere data. De cursus klassieke massage is het vervolg op de cursus ontspanningsmassage. De ontspanningsmassage is in eerste instantie bedoeld om de be.
Flow Massage Nijmegen Massageworkshops.
Wil je regelmatig een massage? Met een 10-rittenkaart bespaar je veel! Als" ongeoefende masseur, was de workshop sportmassage een goede manier om enkele basistechnieken van het masseren te leren.De verschillende technieken werden op een duidelijke manier voorgedaan en er was genoeg tijd en rust om deze zelf toe te passen" Gaby van Welsem Nijmegen.
Cursus Massage beginners Personeelsvereniging.
Ook leer je ook professionele grepen uit de klassieke ontspanningsmassage en een aantal basistechnieken uit de shiatsu massage. De cursus zal bestaan uit 6 dinsdagen van 1900-2130: uur van 6 maart t/m 17 april 3 april is er geen les i.v.m. Locatie: Villa Oud-Heyendael, René Descartesdreef 21, Nijmegen.
Welkom school en praktijk voor Intuïtieve Massage omg. Nijmegen.
Korte cursus intuïtieve massage. Ervaringen van cursisten. Soms is het fijn. Voor wie, wanneer? Ervaringen van cliënten. Aandacht voor Aanraken. Uit de pers. Aandacht, praktijk voor therapie en massage. School voor Intuïtieve Massage. Liefdevolle aanraking, een levensbehoefte, een levenskunst. welkom op de site over intuitieve massage van Margrit Siemerink.
Rug Nek en schouder massage Hands on wellness Massagepraktijk bedrijsmassage Nijmegen.
Rug Nek en schouder massage. Diepe bindweefsel massage. Shantala baby massage. Stoelmassage op locatie. Voorbereiding op een massage. Wat doet een massage met mij. Belangrijk om te weten. Rug Nek en schouder massage. 6531 PS Nijmegen. NL08 KNAB 0256 9512 09.

Contacteer ons

Zoeken naar massage cursus nijmegen