hammam massage nijmegen
Cursus Salon Hammam Wellness Academie.
Opendagen / Infoavonden. Schrijf je hier in! Home Opleidingsaanbod Massage Therapie├źn Salon Hammam. Cursus Salon Hammam. Leer om het Arabische hammam ritueel naar je eigen salon te halen! Les van een topdocent! Les in een beperkte groep! Begrijpelijk, to-the-point en praktijkgericht!
Sauna Beauty Velp Welkom.
Wellness break for two. Duur: 45 minuten Heerlijk arrangement voor 2 personen Ontvangst met welkomstdrankje Rondleiding door onze Sauna Gebruik van alle saunafaciliteiten van 12.00 tot 23.30 uur Gebruik van shampoo, showergel en scrubzout Uitgebreide lunch, tot. Total youth salon behandeling.
Traditioneel, Oosterse Badhuis Met Massages en Beautybehandelingen.
Of het nu gaat om een massage, een scrub, modder of Turkse zeepzakbehandeling. Bij Dunya Hammam ben je aan het juiste adres. Naast onze unieke en rustgevende Hammam bieden wij een beautysalon: de plek waar schoonheid de plek krijgt, die het verdient.
Massage Diensten Tweedehands.nl.
Massage aan huis of in Massagesalon. Ik biedt u een heerlijk ontspannende massage aan. Even heerlijk wegdromen na een dag hard werken, deze massage is echt voor meer informatie ku. 29 november 2018 0810: Dongen. Heerlijke spannende massage voor man/vrouw/stel.
Mandarin Spa Hammam massage in Nijmegen. Met gepaste. Facebook.
Hammam massage in Nijmegen. Met gepaste trots presenteren wij u de eerste foto's' van onze nieuwe Hammam massage kamer in Nijmegen. Als eerste Thaise massage salon in Nijmegen kunnen wij u een heerlijke Duo Hammam massage Arrangement bieden voor u en uw partner.
thaise massage nijmegen.
massage nijmegen centrum. massage in nijmegen. shiatsu massage nijmegen. hammam massage nijmegen. massage nijmegen bloemerstraat. siam massage nijmegen. massage nijmegen hertogstraat. Massagesalon Laai Thai. Thaise massage Laai Thai, is een massagesalon voor traditionele Thaise massage in het hartje van Nijmegen.
Sauna De Thermen Nijmegen Sauna-Review.nl.
Volgende maand ga ik met wat vriendinnen er naar toe. Ik kijk uit naar de hammam! Martin 13 november 2012. Ik kom regelmatig in de sauna de Thermen in Nijmegen, en wat mij opvalt is de prettige sfeer en de gezellige uitstraling van de inrichting. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Wat mij gisteren verbaasde dat de gehele oude hal inclusief het zwembad en de aanliggende saunas opnieuw betegeld was met mooie natuurlijke tegels.Het ziet er fantastisch uit, dus een compliment.Ik zag ook dat er interessante aanbiedingen waren voor bv. massage, haman en rassou etc.Het eten was van goede kwaliteit, en de prijzen, ook van de drankjes, zijn redelijk.Kortom, ik had een fijne sauna dag, en ging met een tevreden gevoel naar huis.
Wellness Konbanwa Nijmegen.
Afspraak moet zelf gemaakt worden met Thermen Nijmegen voor de massage. Voucher van de Thermen moet bij de receptie van Konbanwa afgehaald worden. Op eerste en tweede Kerstdag gelden andere prijzen. All-in wellness arrangement voor 2 personen vanaf 15200, p.p.

Contacteer ons

Zoeken naar hammam massage nijmegen