tantra nijmegen
Afspraak maken.
Het is nodig om de massages enige tijd van te voren te reserveren. Voor meer informatie of een nadere kennismaking. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Adres voor massages in Utrecht Adres op aanvraag. Adres voor cursussen in Utrecht Johannes de Bekastraat 10 in Utrecht. Adres voor massages en cursussen in regio Maastricht/Heerlen Delfeno Tempel dorpsstraat 6 in Slenaken. De afbeeldingen op deze website zijn fragmenten van tantrische kunst. Klik hier voor meer informatie.
tantra nijmegen.
Menu Skip to content. Blog alles over tantramassage. Heel je lijf heel je hart. Sinds 2012 geef ik tantra en ontspanningsmassages in Nijmegen. Het uitgangspunten hierin zijn respect en verbinding. Ik werk vanuit een zuivere manier van waaruit ik me verbind met degene die ik masseer. Met veel plezier maak ik via mijn handen contact. Ik geef daarin veel van mezelf en verbind me met hart en ziel. Lang heb ik gezocht naar iemand die me kon scholen in het geven van een waardevolle tantramassage. Nadat ik Ischia van Pi-Tantra uit Drunen vond ging het snel. Ik hou van mij.
Tantra in Communicatie.
Ik hou van mij. begint met de bereidheid om stil te staan bij wat er in dit moment in. jou leeft en zich in jou wilt ontvouwen. Hierdoor zul je niet alleen je over jezelf verbazen. maar wordt de relatie met jezelf en ieder ander levend wezen om je heen er een van. liefdevolle vriendelijkheid en verwondering. Graag sta ik je bij bij dit proces van ontvouwen! Je bent van harte welkom! Anderen gingen je voor sommigen beschreven hoe het was.
Kies je Tantra Aanbieder Tantra Keuze Selectie.
Wil je een bepaalde Geloofsrichting? Nieuwe Tantra New Tantra TNT. Welke Tantra Componenten zoek je? Welke Tantra Interesses heb je? Werken met Seksuele Energie. Werken met Yoni Lingam. Seksuele Handelingen met Aanbieder.
Tantra massage Nijmegen Tibetaanse Tantramassages ontspannings massages vrouwen massage.
Menu Skip to content. Blog alles over tantramassage. Heel je lijf heel je hart. TIbetaanse tantra in Nijmegen een reis over en door je lichaam. Een stevige massage op een matras op de grond. Bedoeld om je levensenergie prana te activeren en te stimuleren. Een massage waarbij ik je mannelijke en vrouwelijke energie activeer en uitnodig om in evenwicht je hele energie te versterken. een massage waarin ik met hart en ziel via mijn handen op jouw lijf contact met je maak. een lingam of yonimassage kan de opgewekte energiestroom vergroten. een Tibetaanse tantramassage onderga je je hoeft er weinig voor te doen. Open je hart laat je hoofd leegstromen.
Cordium Tantra en seksualiteitTantra en seksualiteit Cordium.
Muziek Zang Stemvorming Dans en Ritme. Tai Chi en Qigong. Yoga voor volwassenen jongeren en kinderen. Cordium is een werkgemeenschap. Ongeveer 100 therapeuten coaches yogadocenten. begeleiden mensen op hun pad van persoonlijke.
Tantrische massage voor tantra massage regio Nijmegen.
Tantra blog en forum. Warmte geborgenh eid veiligheid verbinding. Wat kun je van de massage verwachten? Tijdens de tantra massage hanteer ik geen specifieke technieken. Ik stem mij af op de energie en laat mij intuïtief leiden in wat in het moment juist aanvoelt. In de verbinding die op dat moment aanwezig is voel ik aan of ik dichtbij kan komen of juist niet. Afhankelijk van de energie maak ik niet alleen met mijn handen verbinding maar ik gebruik ook heel mijn lichaam om verbinding te maken. Waar het mij om gaat is om terug te gaan naar de basaliteit van het aangeraakt worden. Aanraken en aangeraakt worden is een natuurlijke levensbehoefte.
Tantra massage Nijmegen Tantramassages Workshop tantramassage Tantracoaching Route naar Metta-ji Maaseik.
Naast de onvergetelijke ervaring bij Metta-Ji is Maaseik een prachtige stad met veel karakteristieke gebouwen lekkere restaurants en leuke winkels. Een mooie dag of weekend gegarandeerd! Hieronder vindt je een snel overzicht van de route van Nijmegen tot Metta-Ji centrum voor tantra persoonlijke ontwikkeling en bewustwording in Maaseik. Neem de Neerbosscheweg borden naar Rotterdam / Arnhem / Druten / Venlo. Houd rechts aan bij het knooppunt Knooppunt Neerbosch en volg de borden E31/A73 richting Wijchen/'s-Hertogenbosch/Venlo. Voeg in op A2. Neem afslag 46-Roosteren richting N296/Roosteren/Maaseik/Susteren.

Contacteer ons

Resultaten voor tantra nijmegen