tantra nijmegen
Tantra, Prana en verbinding Sadhaka creatieve, yoga en meditatie vakanties en cursussen in Frankrijk en Nederland vanaf 450, all in per week.
Tantra Yoga cursus, Le Moulin 08.07.2017. Mindfulness en klankbevrijding, Le Moulin 08.07.2017. Tango beginners en creatief, Le Moulin 08.07.2017. Meer agenda Frankrijk. Yoga weekend Nijmegen, Cordium 26.05.2017. Kennismakingsweekend Tantra Yoga, Meeuwenveen, Havelte 02.06.2017. Yoga weekend Nijmegen, Cordium 20.10.2017. Meer agenda Nederland.
Tantra-Touch dans workshop in Nijmegen, 22 maart 2014.
De les is volledig op jouw en of jullie niveau en behoeftes toegesneden; daardoor kom je sneller tot de essentie. Wil je jezelf of een ander een massage cadeau geven? dat kan ook, vraag de mogelijkheden lees meer minder. Een privéles van 125, uur kost 45 p.p. Met partner betaal je 35 p.p. Privélessen vinden plaats in Studio 32, Lage markt 32, Nijmegen.
Tantra massage Nijmegen Tibetaanse Tantramassages, ontspannings massages, vrouwen massage.
Blog: alles over tantramassage. Na mijn werk reis naar India ben je weer van harte welkom voor een tantramassage in Nijmegen. Tibetaanse tantra in Nijmegen: een reis over en door je lichaam. Een stevige massage op een matras op de grond.
Tantramassage.
Hot stone massage. Tantra massage in Nijmegen. Een tantra massage is meer een belevenis dan een echte massage in de traditionele zin met alleen als doel ontspanning. Tantra is eigenlijk veel meer dan een massagevorm alleen, het is een meer dan 4000 jaar oude levenshouding waarin je accepteert wat er is en er van daaruit positief mee om poogt te gaan sommige dingen zullen de mensen die Mindfulness kennen ook herkennen.
Vind nijmegen masseuse op Marktplaats.nl.
Advertenties gerelateerd aan nijmegen masseuse. Hallo, ben je een leuke, spontane jonge vrouw, studente of iets ouder maar wel super leuk en aantrekkelijk? Kies dan voor een leuke, spannende job als masseuse. Je wordt intern opgeleid, verdiensten zijn heel aantrekkelijk en we bieden jou een geweldige ambiance.
MASSAGES Amare Tantra.
Tijdens de massage blijf je ontvangen en aanwezig in de energetische flow. FLOW TANTRA MASSAGE. De Flow Tantra massage is een combinatie waarbij rugspieren, schouders en meridianen zacht tot stevig gemasseerd worden, blokkades en verkrampingen losgemaakt en in balans gebracht.
Home Inana.
Doordeweekse 3 daagse cursus Tibetaanse tantramassage. Temple of delight: tantra voor mannen, door vrouwen. Tibetaanse tantramassage verdiepingsdag. In de mythologie van het oude Sumerië is Inana Inanna de godin van hemel en aarde. Zij staat symbool voor vrouwelijke zelf-ontdekking en transformatie.
Pandora: tantramassage regio Nijmegen/Arnhem Tantramassage Nederland.
Primair menu Spring naar inhoud. Wat is Tantra? Cursus voor masseurs/masseuses. Tantra cursussen en sessies. Zoeken naar: Zoeken. Pandora: tantramassage regio Nijmegen/Arnhem. Voor een Tantramassage in de regio Nijmegen / Arnhem. Pandora is een liefdevolle Nederlandse masseuse. Tantra is genieten.volledige overgave en pure ontspanning.

Contacteer ons

Op zoek naar tantra nijmegen?