massage nijmegen oost
Balancelife Triggerpoint massage.
Ruim 150 jaar geleden werden de knoopachtige kenmerken Triggerpoints al beschreven. Door de manier van leven in de tegenwoordige tijd zijn de triggerpoints alleen maar meer geworden en kan het leiden zeer uiteenlopende klachten. Tintelingen of krachtverlies in armen of benen.
Welkom Anahatamassagetherapie Nijmegen.
Wat is een behandeling massagetherapie? Bij de behandeling maak ik gebruik van verschillende massagetechnieken uit de klassieke massage en uit de Traditionele Chinese Geneeskunde TCM: energetische massage, acupressuur en meridiaanmassage. De TCM onderscheidt verschillende behandelmethoden die gericht zijn op het behoud en het versterken van een goede balans in ons lichaam zoals acupunctuur, Qi Gong, kruidenleer, massagetherapie en voeding. Anahata massagetherapie in Nijmegen biedt zowel massagetherapie, adviezen over voeding als ooracupunctuur.
Massage Fysiotherapie FysioPlus Rozendaal / Nijmegen Oost.
Tooropstraat 212 6521 NZ Nijmegen. tegenover eetcafé De Grut. T 024 323 04 24. Marie-Louise van Esch. Sander de Haan. Lars Oude Nijhuis. Verwijzing en vergoeding bekkenfysiotherapie. Claudicatio intermittens etalagebenen. Orofaciale fysiotherapie kaakfysiotherapie. Tarieven en Verzekering. Bij FysioPlus kunt u terecht voor massage op medische indicatie.
Lichaamswerk, Energiewerk, Massage, Coaching en Natuurlijke Huidverzorging, Nijmegen.
Praktijk voor Bewustwording, Massage Huidverzorging. WAT DOE IK. Je kunt bij mij terecht voor spirituele coaching, reading healing, emotioneel energetisch lichaamswerk., massages en huidverzorging. Mijn kracht bij coaching en lichaamswerk ligt in de combinatie van praktische technieken, intuïtie reading, aandachtige aanraking, energetische oefeningen en healing, afgestemd op jouw behoefte. Mijn gezichtsbehandelingen geef ik met Weleda en Les Gavots de Provence. Na een carrièreswitch, waarbij ik mijn meestertitel en juridische werk vaarwel heb gezegd, ben ik mijn eigen massagepraktijk gestart. Na diverse massagecursussen en de opleiding voor schoonheidsspecialiste volgden diverse coachopleidingen en intuïtieve opleidingen en is mijn praktijk uitgegroeid tot een fijne plek waar je op verschillende manieren even tot jezelf kunt komen. WIE BEN IK. Mijn naam is Laura Stronkhorst, het gezicht achter deze praktijk. Ik word gedreven door een passie en nieuwsgierigheid naar de essentie van het leven, van mensen en van mijzelf. Een burnout rond mijn dertigste heeft ervoor gezorgd dat ik op het pad van bewustwording terecht kwam. Door dit als een kans te zien, heb ik een veel mooiere kant van mijzelf en het leven ontdekt. MAAK EEN AFSPRAAK. NEEM CONTACT OP. info@laurastronkhorst.nl Telefoon: 06-248 94 530 Lorkenstraat 44 6523DR Nijmegen.
In Essentia.
Mijn vader leerde mij al op jonge leeftijd het pitjitten, een massage techniek uit Indonesië. Twaalf jaar geleden ben ik begonnen met een cursus aroma ontspanningsmassage. Omdat ik mijn talent ook theoretisch wilde onderbouwen ben ik in 2009 o.a. een opleiding tot sportmasseur gaan volgen en heb hiervoor het diploma behaald. In 2011 heb ik de Shiatsu Ryoho opleiding bij De Dutch Bodywork Academy succesvol afgerond. Zelfbewustzijn en levenservaring zijn mijn beste leermeesters. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVST. Maandag 0900: 1700.: Dinsdag 0900: 1700: en 20.30 21.30. Vrijdag 0900: 1700.: Praktijk adres Lentiusstraat 19, 6525 RE, Nijmegen.
Massage praktijk Pontanus Aandacht en rust voor lijf en geest.
Massage praktijk Pontanus. Aandacht en rust voor lijf en geest. Van healing tot sport massage: Massagepraktijk Pontanus biedt een scala aan technieken om te ontspannen, meer energie te krijgen en lekker in je lijf te zitten. Gewrichtscorrectie met Dorn methode.
Balancelife Klassieke massage.
Een voorbeeld hiervan is dat vele mensen leiden aan h oofdpijn, de oorsprong ligt dan vaak in een gespannen nek en schoudergebied. Ook klachten zoals stress, gespannen spieren, hoofdpijn en een whiplash zijn met de klassieke massage goed te behandelen.

Contacteer ons

Op zoek naar massage nijmegen oost?