ontspanningsmassage nijmegen
Advertenties van Massage Nijmegen Speurders.nl.
12 dagen geleden Nijmegen Gelderland. Speurders.nl is de grootste gratis marktplaats van tweedehands en nieuwe producten en diensten. Eenvoudig op één plek tussen het occasion aanbod van 15 autowebsites naar jouw tweedehands auto zoeken, doe je op GasPedaal.nl. Wil je je tweedehands auto verkopen?
Cursus Massage Personeelsvereniging.
Je leert professionele grepen uit de klassieke ontspanningsmassage en een aantal basistechnieken uit de shiatsu massage. Maar in deze cursus gaan we nog een stap verder. Want we zullen ook klachtgericht gaan werken voor klachten als hoofdpijn, buikpijn en stress.
Overzicht van masseurs in Nijmegen massage-info.nl.
Bij Aan den Lijve kun je terecht voor een integrale holistische ontspanningsmassage. Wil je aan den lijve ervaren wat een aandachtsvolle aanraking met je kan doen? HomeMas, praktijk voor homeopathie en massage Nijmegen. Homemas is een gezondheids en wellnesspraktijk voor massage en pedicurebehandelingen in Nijmegen.
MassageNijmegen.
Welkom bij Massage Nijmegen. Voel je jezelf uitgeblust of vermoeid, last van verkrampte en pijnlijke spieren, dan is een ontspanningsmassage erg geschikt. Het karakter van een ontspanningsmassage wordt voornamelijk bepaald door het langzame karakter van strijken, kneden en schudden. Daarnaast is de dosering en variatie van de handgrepen mede bepalend.
Aurora Massages.
Hot sensual Tantra massage. Jacuzzi Prosecco 60 min 150. Luxe Couple Arrangementen. Regelmatig zijn we ook op zondag geopendwanneer de volgende zondag weer is, wordt van te voren aangekondigd! Wij masseren met. 6533 SM Nijmegen. Gratis parkeren voor de deur.
Vind ontspanningsmassage nijmegen op Marktplaats.nl.
Betaling kan per bank of contant wij maken direct een vrij. Advertenties gerelateerd aan ontspanningsmassage nijmegen. Advertenties gerelateerd aan ontspanningsmassage nijmegen. Dit waren alle 11 advertenties. Niet gevonden wat je zocht? Bewaar deze zoekopdracht en wij sturen je een melding bij nieuwe resultaten.
Balancelife Klassieke massage.
U bent hier.: De klassieke ontspanningsmassage is een aanrader voor iedereen, gezien vele klachten afgeleid zijn van spanningen in spieren. Een voorbeeld hiervan is dat vele mensen leiden aan h oofdpijn, de oorsprong ligt dan vaak in een gespannen nek en schoudergebied.
Massage Mea Fysio Nijmegen Centrum Gert-Jan Verhoeven.
Bij een ontspanningsmassage wordt zachter en meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt. Behandeling van het hoofd is hierbij niet los te zien van die van het lichaam. Zo zorgt een regelmatige massage ervoor dat je meer inzicht krijgt in je eigen functioneren en jezelf. Hierdoor kun je weer beter in je vel komen zitten. maakt bewegen mogelijk. Categorie Kies Categorie. Wat veroorzaakt spierstijfheid. Rugklachten Meer bewegen, minder pijnstillers. Voeding en Kind. Gezonder eten op kantoor Vijf tips. Diabetes type 2. Blijf op de hoogte. Aandoeningen op alfabet. Aandoeningen op locatie. Oefeningen op alfabet. Mea Fysio Nijmegen Centrum Vlaamsegas 2, 6511 HR Nijmegen.

Contacteer ons

Zoeken naar ontspanningsmassage nijmegen