ontspanningsmassage nijmegen
Leslocaties Shiatsu Massage Opleiding.
De lessen in Nijmegen vinden plaats op vrijdagen, nmaal per twee weken. Landgoed Holthurnse Hof. Berg en Dal nabij Nijmegen. Goed bereikbaar, naast het centraal station, ligt vergadercentrum/hotel Apollo. Tijdens de lessen wordt een gehele zalenverdieping voor onze doeleinden gebruikt.
Diverse massages in regio Nijmegen! Heerlijk ontspannen WellSamen Massage Beuningen, Wijchen, Nijmegen.
Masseur in de regio Nijmegen. Massage in de regio Druten. Massage in de regio Weurt. Massage in de regio Winssen. Massage in de regio Ewijk. Massage in de regio Wijchen. Massage in de regio Beuningen. Massage in de regio Nijmegen.
Klassieke massage BalanceLife Nijmegen-Oost.
U bent hier.: De klassieke ontspanningsmassage is een aanrader voor iedereen, gezien vele klachten afgeleid zijn van spanningen in spieren. Een voorbeeld hiervan is dat vele mensen leiden aan h oofdpijn, de oorsprong ligt dan vaak in een gespannen nek en schoudergebied.
MassageNijmegen.
Welkom bij Massage Nijmegen. Voel je jezelf uitgeblust of vermoeid, last van verkrampte en pijnlijke spieren, dan is een ontspanningsmassage erg geschikt. Het karakter van een ontspanningsmassage wordt voornamelijk bepaald door het langzame karakter van strijken, kneden en schudden. Daarnaast is de dosering en variatie van de handgrepen mede bepalend.
Beauty en Massage Berg en Dal Over schoonheidsspecialist Beauty en Massage Berg en Dal bij Nijmegen.
Welkom bij Beauty en Massage Berg en Dal! Wij zijn sinds 2012 gevestigd in Parkhotel Val Monte, een 4-sterren hotel in de buurt van Nijmegen. U kunt bij ons terecht voor massages, pedicure en schoonheidsbehandelingen, die worden gegeven vanuit het hart en niet volgens standaard behandelmethodes. Wie zijn wij? Said is masseur en hammam-specialist. Hij heeft ervaring met diverse massagetechnieken, o.a. shiatsu, bindweefselmassage, sportmassage. De verschillende technieken combineert Said om tot een optimaal resultaat te komen. Said heeft verder de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening en haptonomie gevolgd, wat ook terug te zien is in zijn behandelwijze. Hammam / zithammam. Margreet van Grinsven. Margreet is gespecialiseerd in sport en wellnessmassage. Omdat ze veel positieve reacties kreeg op haar massages, besloot ze in 2014 van haar hobby haar werk te maken. Ontspanningsmassage / wellnessmassage.
Massage Nijmegen Massagesalon, Ontspanningsmassage De Telefoongids.
Massage in Nijmegen wordt gemiddeld beoordeeld met een 10 door 1 beoordelingen. Om lekker te genieten kunt u kiezen voor een ontspanningsmassage. In een massagesalon passen ervaren masseurs en masseuses diverse massagetechnieken toe. Overal kunt u kiezen voor de klassieke stoelmassage of voetmassage, maar in enkele massagepraktijken kunt u ook gaan voor varianten als de Thaise, Chinese, Shiatsu, hotstone of voetreflexmassage.
Praktijk voor Ontspanning Nijmegen, Ontspanningsmassage 60 min: bespaar 65% in Nijmegen via Social Deal.
Een wisselend dagaanbod dat elke dag weer een parel presenteert uit Nijmegen. Ik verbreed mijn horizon. Ik ben blij dat een vriend Social Deal aangeraden heeft. Ik heb nog nooit zo gemakkelijk leuke restaurants ontdekt in Nijmegen. Steden in de buurt.
Sportzorg Massagepraktijk De Oude Molen Voor een goed herstel!
De verschillende mogelijkheden voor een ontspanningsmassage komen aan de orde zoals gezichtsmassage, rug en schoudermassage, voetmassage en algehele lichaamsmassage. Voor deze vorm van massage kunt u uit verschillende geurende massage oliƫn kiezen. Komt u voor de behandeling na een blessure of voor klachtenverlichting bij spanningspijn zal het lichaamsdeel waarvan u last heeft zo nodig onderzocht worden.

Contacteer ons

Resultaten voor ontspanningsmassage nijmegen