holistische massage nijmegen
home.
Alles gaat stromen door aanraking, alles gaat makkelijker als je in contact bent. Helder, krachtiger en meer eigen. Ons lichaam is een fijngevoelig instrument om in het hier en nu te komen. De ervaring van aanraken en aandacht is genoeg. Holistische massage Nijmegen Marjanne Marinissen voor workshops en individuele massage-sessies.
Holistic-Pulsing in Nijmegen massage-info.nl.
Aan den Lijve Nijmegen. Bij Aan den Lijve kun je terecht voor een integrale holistische ontspanningsmassage. Wil je aan den lijve ervaren wat een aandachtsvolle aanraking met je kan doen? In de omgeving binnen 5 km. Mindfulbody; praktijk voor massage en bewustwording Berg en Dal.
Holistische Massage.
Daarnaast is Voel en Gevoel gespecialiseerd in massages bij kanker en voor mensen met ADHD, dementie of een verstandelijke handicap. Komt u uit de omgeving van Nijmegen en omstreken? Bij massagepraktijk Voel en Gevoel in Beuningen kunt u terecht voor een holistische massage.
Wat Aan den Lijve.
De holistische massage is goed aan te vullen en te combineren met andere technieken specifiek gericht op het verlichten van hoofdpijn. Door samen op een holistische manier te kijken naar de signalen die je lichaam geeft, emoties en ervaringen, gedachten en overtuigingen en de manier waarop je verbonden bent met alles en iedereen om je heen, kunnen spanningen losgelaten worden en kan de hoofdpijn minder worden.
Over mij.
Werken vanuit een holistische visie. Voor mij is dit een verrijking. Door deze zienswijzen te combineren kun je naar mijn mening heel veel bereiken en je lichaam nog beter begrijpen. Oprechte aandacht aan iemand geven, een persoon als één geheel zien en niet alleen als een pijnlijke nek of knie dat vind ik belangrijk. Voor een uitgebreid cv klik op: linkedIn. Diepe bindweefsel massage. Shantala baby massage. Stoelmassage op locatie. Voorbereiding op een massage. Wat doet een massage met mij. Belangrijk om te weten. Workshop ontspanningsmassage voor 2 personen. 6531 PS Nijmegen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons

Meer resultaten voor holistische massage nijmegen