massage tantra nijmegen
TANTRA training opleiding BODY2CHILL Huid, adem harten.
Ook gebaseerd op mindfulness zijn boeddhistische stiltewandelingen rond het mooie Nijmegen en Berg en Dal. Vanuit de stevige oorspronkelijke Boeddhistische basis en klassieke Tantra verzorgen wij ook de Parensessie als liefdescadeau met oefeningen, massage, Kundalini, Tandava en intimiteit verdieping, zowel als paar als single.
Tantra massage, voor tantra massage regio Nijmegen.
De tantra massage vindt plaats in een veilige, warme en sfeervolle ruimte op een futon op de grond. De tantra massage is voor mannen. Voor Tantra massage regio Nijmegen kunt U gerust contact met me opnemen. T antra massage regio Nijmegen Gemert Noord Brabant.
Tantramassage.
Tantra massage in Nijmegen. Een tantra massage is een massage waarbij er eigenlijk geen doel is behalve ervaren en genieten van aandacht voor jouw hele lijf. Tantra is veel meer dan een massagevorm alleen, het is een meer dan 4000 jaar oude levenshouding waarin je accepteert wat er is en er van daaruit positief mee om poogt te gaan sommige dingen zullen de mensen die Mindfulness kennen ook herkennen.
Sensuele massage bij massagesalon Sensumas.
Sensuele massage bij massagepraktijk Sensumas. Massagepraktijk Sensumas voor een heerlijke, sensuele massage in Nijmegen. Een stijlvolle massage met hart en ziel. Welkom op de site van massagepraktijk Sensumas. Discreet gelegen op 3 minuten afstand van de A73 in de Nijmeegse wijk Lindenholt. Laat ik beginnen met mezelf voor te stellen. Ik ben Jade, heb een slank postuur en zie er goed verzorgd uit. Ik heb kortblond haar en doe aan yoga en fitness. Masseren is mijn passie. Dat zult u ook ervaren tijdens de sensuele, tantra massage of Hammam-Tantra massage.
Sensuele massage bij massagesalon Sensumas.
Zoekend op het internet was de site van Sensumas die mijn aandacht trok en mede door de goede recensies die erbij stonden heb ik in overleg met mijn vrouw besloten daar een tantra massage te nemen. Dat bleek een schot in de roos en ik ben opgewekt en tot rust gekomen na de sessie huiswaarts gekeerd.
Tantra massage Nijmegen Tibetaanse Tantramassages, ontspannings massages, vrouwen massage.
Blog: alles over tantramassage. Na mijn werk reis naar India ben je weer van harte welkom voor een tantramassage in Nijmegen. Tibetaanse tantra in Nijmegen: een reis over en door je lichaam. Een stevige massage op een matras op de grond.

Contacteer ons

Meer resultaten voor massage tantra nijmegen