goedkope massage nijmegen
Baipho Thaise Massage Nijmegen.
6543 SK, Nijmegen. Chocolate chip cookies. Baipho Thai Massage. Baipho Thai Massage. 6543 SK, Nijmegen. Maa Zat: 1000: 2100: Vanwege vakantie is onze salon gesloten van vrijdag 3 augustus t/m zondag 12 augustus 2018. U kunt gratis parkeren bij ons massagecentrum!
Home Instituut Holtzhuizer Fysiotherapie, spa en beauty.
Daarom heeft Instituut Holtzhuizer tegenwoordig ook een Facebookpagina. Gezichtsbehandeling voor mannen. Gezichtsbehandelingen zijn ook heel geschikt voor mannen! Voor oudere berichten, klik hier. Instituut Holtzhuizer is gelegen aan de Groesbeekseweg 204 in Nijmegen. Wij zijn makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer.
Siam Thaise Massage in Arnhem en Nijmegen Massages Al vanaf 28.,
Siam Thaise Massage. Siam Thaise Massage. 3 days ago. Siam Massage Arnhem Nijmegen Op zoek naar een heerlijk ontspannen moment na een zware werkdag? Gewoon even lekker wegdromen in een rustgevende omgeving? Bekijk meer Bekijk minder. Traditionele Thaise Massage De Thaise.
Massage Sauna Beauty de Thermen Nijmegen.
Bent u op zoek naar de ideale balans tussen geest en lichaam? Dan weet u waarschijnlijk dat een massage precies biedt wat u zoekt. Een goed uitgevoerde massage laat u even helemaal ontspannen. Bij de Thermen in Nijmegen kunt u deze massage krijgen.
duo massage thaise massage bemmel duo massage nijmegen.
Goedkope massage in Nijmegen: Bespaar nu tot 70% op massages in Nijmegen GROUPON.nl. Een massage lijkt misschien duur, maar met de wellness kortingsbonnen van Groupon is een massage in Nijmegen voor iedereen betaalbaar. De massage zal door een professional gegeven worden.
Tantramassage.
Hot stone massage. Tantra massage in Nijmegen. Een tantra massage is meer een belevenis dan een echte massage in de traditionele zin met alleen als doel ontspanning. Tantra is eigenlijk veel meer dan een massagevorm alleen, het is een meer dan 4000 jaar oude levenshouding waarin je accepteert wat er is en er van daaruit positief mee om poogt te gaan sommige dingen zullen de mensen die Mindfulness kennen ook herkennen.
De Schoonheidssalon ROC Nijmegen.
Onze studenten behandelen uw handen, voeten, gezicht en/of lichaam. Harsbehandelingen, massage en make-up behoren ook tot de mogelijkheden. Let op: In verband met een tekort in de bezetting voeren we voorlopig, september 2018, alleen gezichtsbehandelingen uit en geen lichaamsbehandelingen. De Schoonheidssalon is geopend.:
Vierdaagse Massage.
Een goede sportmassage verlicht uw spieren. De masseurs van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS zijn tijdens de 103 de Vierdaagse aanwezig op de Wedren en de medische verzorgingsposten langs de route. Massagepost op het start en finishterrein. Meer informatie over de sportverzorging en massageposten van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage zal medio mei op deze pagina worden geplaatst.

Contacteer ons

Meer resultaten voor goedkope massage nijmegen