chinese massage nijmegen
Acupunctuur Shiatsu Praktijk Nijmegen ASPN.
Acupunctuur en Shiatsu Praktijk Nijmegen ASPN. Welkom in de praktijk van Doriët Lambèrt. U kunt bij mij terecht met een breed scala aan klachten en problemen zoals schouder, nek of rugpijn, hoofdpijn, maagpijn, u zit niet lekker in uw vel, u heeft spanning of lijdt aan slapeloosheid. Zowel met kortdurende als chronische klachten heb ik ruime ervaring van 18 jaar. U bent van harte welkom. Iedere behandeling is maatwerk, dus ook een behandeling zonder naalden behoort tot de mogelijkheden. Voor iedereen is er een passende behandeling. Ik gebruik hiervoor de volgende technieken.: Chinese a cupunctuurbehandeling, dmv.
Massagesalon Aphrodite.
Praktijk voor Chinese Massage en Acupunctuur in het centrum van Nijmegen. Het bedrijf heeft het karakter van een gezondheidscentrum met een aparte ruimte voor Fysiotherapie. januari 1, 2014. Lin Spa Nijmegen. Bij Lin Spa Nijmegen kunt u terecht voor diverse therapeutische en ontspanningsmassages zoals een Chinese Tuina massage, Thaise massage of een Shiatsu therapie.
Chinese Massage in Gelderland.
Bij Lin Spa Nijmegen kunt u terecht voor diverse therapeutische en ontspanningsmassages zoals een Chinese Tuina massage, Thaise massage of een Shiatsu therapie. Daarnaast biedt meer. Voor een Chinese massage in Nijmegen kunt u sinds kort terecht bij Massagesalon Aphrodite in een winkelstraat aan de rand van het centrum.
Cursus Chinese hoofd-nek-schouder massage Wellness Academie.
Geven van complete Chinese HNS massage. Subsidies in Vlaanderen.: KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 40% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Subsidies in Nederland.: Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Amsterdam Naritaweg 12 1043 BZ Amsterdam Noord-Holland. Antwerpen Boomsesteenweg 135 2610 Wilrijk Antwerpen. Eindhoven Bogert 1 5612 LX Eindhoven Noord Brabant. Hasselt Heidestraat 6-B 3500 Hasselt Limburg. Nijmegen Kerkenbos 10 gebouw 45 6546 BB Nijmegen Gelderland.
Forum voor Oosterse Massages Bekijk onderwerp Bloemerstraat 15, Thai Maya.
Berichten weergeven van de afgelopen: Alle berichten. Sorteer op Auteur. 5 berichten Pagina 1 van 1. Terug naar Nijmegen. Ga naar: Een forum selecteren. Het Forum voor Oosterse Massages. Voorwaarden en reglementen. Chinese massage adressen in Nederland. Alphen aan den Rijn.
Siam Thaise Massage in Arnhem en Nijmegen Massages Al vanaf 28.,
5 days ago. Valentijn Cadeau Tip Verras de geliefden: Je vriendin, partner, vader/moeder, broer/zus, buur of kennis met een kadobon van Siam Massage Deze zijn nu te bestellen via onze website en binnen 48 uur geleverd of verkrijgbaar in de salons in Arnhem en Nijmegen Team Siam Massage Arnhem Nijmegen Bekijk meer Bekijk minder.
Acupunctuur HBO Qing-Bai Academie voor Chinese Geneeswijzen.
Op deze site van de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai vindt u een compleet overzicht van de beroepsopleidingen Acupunctuur, Kruidengeneeskunde en Massage, in Amersfoort, Breda, Nijmegen, Amsterdam. Wij bieden u hierbij het programma aan voor het studiejaar 2018-2019. De belangstelling voor de Chinese geneeskunde is de laatste jaren sterk groeiende.
Lin Spa Nijmegen therapeutische en ontspanningsmassages.
Bij Lin Spa Nijmegen kunt u terecht voor diverse therapeutische en ontspanningsmassages zoals een Chinese Tuina massage, Thaise massage of een Shiatsu therapie. Daarnaast biedt deze salon ook verschillende mogelijkheden voor schoonheidsbehandelingen zoals b.v. Facial massage of Japanese face lifting.

Contacteer ons

Zoeken naar chinese massage nijmegen