chinese massage nijmegen
Massagesalon Aphrodite.
Post Code 6511 RW. Prijs per uur 40. Email to a friend. Voor een Chinese massage in Nijmegen kunt u sinds kort terecht bij Massagesalon Aphrodite in een winkelstraat aan de rand van het centrum. Mooie en sfeervolle kamers met brede en stevige massagetafels. Er worden hier stevige en professionele Chinese massages gegeven met aandacht voor de drukpunten. Prijs 40 per uur. Parkeergelegenheid aanwezig in de straat betaald. Enige andere vermeldingen in Nijmegen die u misschien interesseren. Praktijk voor Chinese Massage en Acupunctuur in het centrum van Nijmegen.
Chinese Massage in Nijmegen.
Chinese Massage in Nijmegen 3.
QoQo Massage Welkom.
Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen. Wilt u iemand verrassen? QoQo Massage heeft ook cadeaubonnen. Hoogstaande eeuwenoude Chinese massagetechnieken betaalbaar en bij u in de buurt.
Jan-Herman Lamers Massagepraktijk Ganesha Nijmegen.
Deze wordt veel vloeiender en minder stevig ervaren dan de meer intensieve Bangkokschool die vaak pijnlijk wordt gevonden. De voetmassage die ik toepas is gebaseerd op eeuwenoude Chinese voetmassage technieken. Alhoewel deze massage ook heel goed therapeutisch ingezet kan worden gebruik ik het voornamelijk voor ontspanning. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en je zit beter in je vel. De massage wordt uitgevoerd met mijn handen een houten massagestick en heerlijk geurende massagecrème. Een oud Chinees gezegde luidt Voeten weerspiegelen je ziel. Hallo ik ben Jan-Herman Lamers en werk al meer dan 15 jaar als masseur. Mijn massages zijn vooral gebaseerd op westerse technieken wanneer nodig vul ik aan met oosterse massagetechnieken.
Alle massagepraktijken en massage therapeuten in de omgeving van Nijmegen Massages.nl.
Bent u al lid? Upgrade nu naar een premium account. Alle massagepraktijken en massage therapeuten in de omgeving van Nijmegen. Kerkenbos 10-77E 6546BB Nijmegen. Voorstadslaan 4A 6541AC Nijmegen. Zellersacker 1232 6546HK Nijmegen. Aangeboden massages Chinese massage Ontspanningsmassage. Groesbeekseweg 428 6523PP Nijmegen. Aangeboden massages Baby Massage Gezichts massage Acupressuur Holistische massage Integratieve massage Reflexologie massage Shantala massage Therapeutische massage Triggerpoint massage Zwangerschaps massage Energetische massage. Zonstraat 6 6543VP Nijmegen. Aangeboden massages Hotstone massage. Hands On Wellness Massage Nijmegen Bedrijfsmassage. Aangeboden massages Reiki Massage Stoelmassage Sportmassage Bindweefsel massage Voetreflex massage Ontspanningsmassage Holistische massage Indiase hoofdmassage Therapeutische massage Zwangerschaps massage Zweedse massage Energetische massage.
In het weekend geopend in Nijmegen massage-info.nl.
HomeMas praktijk voor homeopathie en massage. Tweede Walstraat 85 Nijmegen. Homemas is een gezondheids en wellnesspraktijk voor massage en pedicurebehandelingen in Nijmegen. Chinese massage Tui Na is een onderdeel van de Traditionele Chinese Lees meer. Heb jij zin om lekker te komen geniet van een ontspanningsmassage in een professionele omgeving? Bij Gewoon Ontspannen vlakbij het station in Nijmegen masseer ik je in Lees meer. 06 100 190 22. Massagetherapie professionele massage met persoonlijke begeleiding ontspanningsmassage om heerlijk te ontspannen en stress en pijn in je lichaam los te laten Lees meer.

Thai Maya massage en Spa is gevestigd in het voormalige pand van Body en Mind in de Nijmeegse binnenstad.
Lin Spa Nijmegen therapeutische en ontspanningsmassages.
Geadviseerd wordt om vooraf een afspraak te maken. Enige andere vermeldingen in Nijmegen die u misschien interesseren. Praktijk voor Chinese Massage en Acupunctuur in het centrum van Nijmegen. Het bedrijf heeft het karakter van een gezondheidscentrum met een aparte ruimte voor Fysiotherapie. Voor een Chinese massage in Nijmegen kunt u sinds kort terecht bij Massagesalon Aphrodite in een winkelstraat aan de rand van het centrum. 2 Reacties op Lin Spa Nijmegen. Geert on maart 27 2017 @ 1031 am. Hele fijne prettige en kundige massage mogen ontvangen zeker voor herhaling vatbaar en inderdaad vriendelijk ontvangst.

Contacteer ons

Op zoek naar chinese massage nijmegen?