ayurvedische massage nijmegen
Ayurveda massage/ warmte methodiek Mirre Praktijk voor Natuurlijke Geneeskunde Wijchen, Nijmegen.
Ayurvedische Massage Training 7 dagen Nijmegen. Openingstijden en locatie. Contact en adres. LEVEN VANUIT HET HART, IN HET HIER" EN NU. Abhyanga Totale Ayurvedische lichaamsmassage. Shiro abyanga Ayurvedische hoofd/nek schoudermassage. Pada abhanga Ayurvedische voetmassage. Karna purana Warme olie gieten in oor.
Ayurvedische massage Bodhi Yogashala Nijmegen.
De Ayurvedische massages worden gegeven door massagetherapeute Paulien Taken. Meer info op: www.areyouveda.nl. Je kan een massage boeken via Paulien: 06 47 00 00 80. Whats-App is makkelijk snel. Ongewenst gedrag is absoluut niet gewenst. Zoeken naar: Zoeken. Bodhi Yogashala Nijmegen 2019.
Ayurveda massage Majalis Massage.
De Ayurvedische massages die ik aanbied zijn onderdeel van de lichaamsbehandelingen die toegepast worden binnen deze geneeswijze. De massages hebben een positieve bijdrage aan de ontspanning, gezondheid en welzijn. De kruidenolie die gebruikt wordt bij deze massage zal op u afgestemd worden.
Ayurvedische massages in Nijmegen massage-info.nl.
Alle Masseurs In de regio.: Kaart weergeven Ayurvedische massages in Nijmegen. Indhira Nijmegen GLD. Praktijk voor Ayurvedische massages. Ayurveda NU Nijmegen. Ayurveda NU, voor verschillende ayurvedische behandelingen zoals ayurvedische massage en shirodhara behandelingen. Verder geef ik ayurvedische voedings en. Mirre praktijk voor Natuurlijke Geneeskunde Nijmegen.
ayurveda nijmegen ayurveda nijmegen.
910820R Uw privacy is gewaarborgd click here. Adres en openingstijden. Praktijk voor Natuurgeneeskunde Mieke van Dijck. dinsdag, woensdag en vrijdag 9.00 17.30. zaterdag 10.00 16.00. Mieke van Dijck. Ayurveda Practitioner/ fysiotherapeut. Molkenboerstraat 30A, 6524RP Nijmegen. Afspraken ook mogelijk via ayurvedaconsult.nl.
Robert Swami Persaud Ayurveda Consult.
Als kind leerde ik de eerste kneepjes van de Ayurvedische massage van mijn vader; zowel hij als mijn grootvader waren daar goed in thuis. In India echter ben ik de wetenschappelijke kanten van de Ayurveda gaan studeren inclusief reguliere medische kennis.
Ayurvedische massage Ryanne van Hulst Nijmegen.
Doordat ik de energiekanalen en energiepunten in jouw lichaam behandel, heeft de Ayurvedische massage een sterk energetisch aspect. Voor en na de Ayurvedische lichaamsmassage is er tijd en ruimte voor reflectie en bewustwording tijdens een begeleidend gesprek. Meer informatie vind je bij persoonlijke begeleiding. Aangezien ik de opleiding Ayurveda gevolgd heb aan de Hogeschool voor Ayurveda te Nijmegen, richt ik me voornamelijk op mensen die bewust bezig zijn met de Ayurveda en uit omgeving Nijmegen komen.

Contacteer ons

Resultaten voor ayurvedische massage nijmegen